Meld je aan voor de gratis demo

via een besloten test-omgeving

Meld je aan
voor de gratis demo

via een besloten test-omgeving

Binnenkort wordt de School for Ninja app toegankelijk in de Google Play en Apple iTunes app stores. Wil je nu al spelen? Meld je dan aan voor de demo!

De volledige School for Ninja app bestaat uit 5 fasen met verschillende speel-thema’s. Spelers spelen gemiddeld een uur per week en doen ongeveer een maand over een fase. De demo is alleen fase 1 ‘know‘ en te spelen via een besloten testomgeving. Geef antwoord op de onderstaande acht vragen om gratis toegang te krijgen.

We gebruiken je antwoorden om School for Ninja te verbeteren en geven ze niet aan andere bedrijven.

Meld je aan

* dit is een nodig veld

2. Wat voor een telefoon heb je? *
3. Wat is je leeftijd? *
4. Hoe ervaar je stress? *
5. Praat je makkelijk open over je gevoelens? *
6. Hoeveel vrije tijd heb je? *
7. Wat vind je van lezen en schrijven? *
8. Waarom wil je School for Ninja spelen? Kies het antwoord dat je het meest aanspreekt. *

Met dit formulier geef je toestemming dat School for Ninja je per email uitnodigt om de app te downloaden. Kies hier de manieren waarop je verder op de hoogte wilt blijven van School for Ninja:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We gebruiken Mailchimp als marketing platform. Door hieronder te klikken om je te abonneren, geef je toestemming dat jouw informatie voor verwerking naar Mailchimp zal worden verzonden. Lees hier meer over Mailchimp's privacy-voorwaarden.