Privacyverklaring

School for Ninja is onderdeel van Sandbxr. Wij zullen hieronder naar onszelf refereren als School for Ninja. Voor het gebruik van School for Ninja hebben wij enkele persoonsgegevens van de gebruiker nodig. Ook kunt u door op onze website een formulier in te vullen op onze website zelf persoonsgegevens bij ons achterlaten. 

De persoonsgegevens die wij van u kunnen verwerken zijn:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw e-mailadres
  • Uw woonstatus
  • Uw leeftijdsgroep
  • Uw geslacht

 

Waarom wij persoonsgegevens verwerken

School for Ninja verwerkt persoonsgegevens in de applicatie om uw persoonlijke profiel op te bouwen. Deze gegevens worden in de meeste gevallen door uzelf aan School for Ninja verstrekt. Indien zich een probleem voordoet op het platform kan het voorkomen dat medewerkers van School for Ninja uw gegevens opzoeken om het probleem op te lossen of contact met u op te nemen.

U heeft als gebruiker van het platform of bezoeker van onze website het recht om de persoonsgegevens die School for Ninja van u in het bezit heeft op te vragen. Wij zullen deze gegevens vervolgens aan u verstrekken. Ook kunnen wij geanonimiseerde gegevens van u verzamelen voor marketingdoeleinden.

Wij verzamelen daarnaast gegevens om emails te versturen met informatie over de applicatie en nieuws over School for Ninja. Hiervoor kunt u zich op de website aanmelden.

Bewaartijd

Wij bewaren uw gegevens voor onbepaalde tijd. Als u aangeeft dat wij uw gegevens moeten verwijderen dan geven wij hier in overleg gehoor aan. Als u aangeeft geen mailings meer van ons wilt ontvangen kan dit direct door onderaan onze mails uw voorkeuren aan te passen of u uit te schrijven. Voor het gebruik van de School for Ninja applicatie hebben wij bepaalde gegevens nodig. Verwijderen van gegevens kan dus van invloed zijn op uw mogelijkheid om de School for Ninja app te gebruiken.

Delen met derden

School for Ninja verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de overeenkomst met u, voor externe diensten die School for Ninja gebruikt, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Google Analytics

School for Ninja maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website en de applicatie gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van School for Ninja bij Google zoekresultaat pagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan School for Ninja te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. School for Ninja kan deze informatie aan derden verschaffen indien School for Ninja hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. School for Ninja heeft hier geen invloed op. School for Ninja heeft Google geen toestemming gegeven om via School for Ninja verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Cookies

Op de School for Ninja website en in de applicatie van School for Ninja plaatsen wij cookies om algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt om het bezoek- en klikgedrag te analyseren en zo de werking van de website en de applicatie van School for Ninja te verbeteren. Deze gegevens worden geanonimiseerd en niet verstrekt aan derden. Ook plaatsen wij cookies voor advertentiedoeleinden. U kunt in de instellingen van uw browser uw cookies verwijderen of zorgen dat deze niet bewaard worden.

In onze mailings worden cookies geplaatst om gebruikersstatistieken bij te houden. Wij zien zo of u onze mailings opent en of in onze mailings op links klikt. Mocht u dit niet willen kunt u in uw browser de cookie-instellingen aanpassen.

Uw rechten

U kunt zich afmelden voor onze diensten en of mailings door u uit te schrijven of aan ons aan te geven dat uw gegevens verwijderd moeten worden. Ook heeft u het recht om:

1. informatie en inzage in uw persoonsgegevens te krijgen;

2. uw persoonsgegevens desgewenst te laten corrigeren;

3. uw persoonsgegevens te wissen (onder “het recht om vergeten te worden”);

4. de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken;

5. bezwaar te maken tegen het verwerken van uw persoonsgegevens;

6. uw persoonsgegevens te ontvangen in een algemeen formaat en deze naar een andere organisatie door te laten sturen.

Als u deze rechten uit wilt oefenen kunt u contact opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Ook kunt u desgewenst een klacht indienen bij de bevoegde autoriteit op het gebied van gegevensbescherming, zoals de Autoriteit Persoonsgegevens in Nederland.

Beveiliging

Wij nemen het beveiligen van uw persoonsgegevens uiterst serieus en hebben passende maatregelen genomen om verlies, diefstal of misbruik te voorkomen. Wij maken zowel op onze website als in onze applicatie gebruik van een SSL-certificaat om te zorgen dat uw gegevens niet in handen van kwaadwillenden komen. Mocht u de indruk hebben dat er niet zorgvuldig met uw gegevens wordt omgegaan, neem dan contact op met School for Ninja, te bereiken via onderstaande gegevens:

Adres: Meeuwenlaan 98-100, Unit 3, 1021 JL, Amsterdam

KvK-nummer: 64063461

Tel: +31 6 812 80 847

E-mail: info@schoolforninja.nl