individuen

School for Ninja is voor iedereen die ervoor kiest een Ninja te worden. Heb je lichte stress? Of een burn-out? Of heb je om een andere reden behoefte aan meer balans? Meld je dan vrijblijvend aan. Je speelt School for Ninja op jouw voorwaarden. Speel wanneer, hoe vaak en met wie jij wilt.

*School for Ninja is momenteel in ontwikkeling. Wil je nu, of later meedoen met een test of op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen?

organisaties

Jouw organisatie bestaat uit mensen. School for Ninja helpt de mensen in jouw organisatie hun kracht te vinden. Als deze mensen in hun kracht staan, kunnen zij gezonde duurzame beslissingen maken voor zichzelf en voor de organisatie. Samen voorkomen en genezen we burn-out en bevorderen we duurzame inzetbaarheid.

*School for Ninja zoekt pilot-partners. Staat jouw organisatie ook voor duurzame inzetbaarheid? 

zorgverleners

Een gamified interventie is niet alleen een leuk en innovatief middel om content over te brengen, maar werkt ook als opzichzelfstaande oplossing. Mensen leren immers van nature door te spelen. School for Ninja biedt iedereen een tool om zelf met stress om te leren gaan. Echter willen wij professionele persoonlijke hulp niet vervangen, maar juist toegankelijk maken voor hen die daar echt behoefte aan hebben.

School for Ninja zoekt pilot-partners. Gelooft jouw organisatie ook in de kracht van spelen?

ninja talent

Wil jij werken of stage lopen bij School for Ninja?

Wij zijn een startup in groei en verwachten de komende maanden wel wat extra talent te kunnen gebruiken. Als je goed bent in: digitale marketing / sales / programmeren / AI / design. Heb je affiniteit met onze business?

Dan horen we graag van je!